sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Deze ontvangt u van ons bij het afsluiten van een (proef)abonnement.

Nog geen inlog? meld u gratis aan


Vragen?
Kunt u niet inloggen of heeft u vragen over een (proef)abonnement?.
Neem dan contact op met BIM Media Klantenservice:

sluiten

Welkom bij de Kennisbank Power Quality

Om de uitgebreide informatie op de kennisbank te kunnen lezen heeft u een inlogcode nodig. Deze ontvangt u bij het afsluiten van een abonnement.

Waarom de Power Quality-kennisbank

  • Kennis van experts altijd beschikbaar
  • Antwoorden, oplossingen en tools
  • Toevoegen van eigen notities mogelijk
  • Praktijkcases, veelvuldig aangevuld
  • Handige formules en interactieve berekeningen
Neem nu een abonnement >

Abonnement € 255,- per jaar, ieder moment opzegbaar. Meer over een abonnement op Power Quality

“ De Power Quality boeken hielpen me al goed op weg, maar met de Kennisbank Power Quality zijn antwoorden, oplossingen en tools altijd en overal beschikbaar ”
 

H. Vlottes, directeur Vlottes Electromechaniek
Installatie Service Bureau

Inloggen voor abonnees


Vragen?
Kunt u niet inloggen of heeft u vragen over een abonnement?
Neem dan contact op met Vakmedianet Klantenservice: 088 58 40 888

Of stuur een e-mail naar: klantenservice@vakmedianet.nl

Prof. dr. ir. J.F.G. (Sjef) Cobben (1956) is afgestudeerd aan de TU Eindhoven en promoveerde in 2007 aan diezelfde universiteit op het vakgebied ‘Power Quality’ met de dissertatie Kwaliteit van de spanning. Cobben startte zijn carrière in 1979 bij PGEM en is nu werkzaam bij het netwerkbedrijf Alliander. Daarnaast is hij directeur van CO-ED Consultancy, dat hij in 2008 oprichtte. Doelstelling van CO-ED is het verbeteren van de kennis en kunde van allen die werkzaam zijn in de elektrotechnische branche. Niet alleen bij zijn eigen bedrijf doet Cobben aan kennisoverdracht, als deeltijdhoogleraar aan de TU/e werkt hij regelmatig met studenten aan uiteenlopende projecten. Zijn kennis en kunde zet hij ook in bij de nationale en internationale werkgroepen waar hij lid van is, onder andere NEC 64 (veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties, NEN 1010) en NEC 8 (spanningskenmerken). Tot slot is hij verantwoordelijk voor het Power Quality-lab van de TU Eindhoven.

 

Cobben heeft diverse publicaties op zijn naam staan op het gebied van elektrotechnische installaties, normen en kwaliteit van de spanning. In 2009 schreef hij samen met J.N. Luttjehuizen, het boek Power Quality: over spanning, stroom en hun interactie. Het vervolg, Power Quality: Over de problemen en oplossingen kwam eind 2010 uit. Bovendien levert hij bijdragen voor magazines op zijn vakgebied, zowel in eigen land (Installatie Journaal) als internationaal (International Journal of Distributed Energy Resources) en is regelmatig gastspreker op congressen. Met ingang van 2011 is Sjef Cobben hoofdredacteur van de kennisbank Power Quality.